Orvokin%20maljakossa.jpgKuinkahan saisi tekstin oikealle kohdalleen se ei ole onnistunut moneen iltaan, tänään tuli todellakin lunta ja oli muutenkin valoisaa päivällä, minulla oli aamulla tilattuna jalkahoitaja ja se onnistui ihan hyvin kulkeminen nimittäin kun ei ollut liukasta.

Kaija ja Jorma kävivät aamupäivällä ja jatkoivat kaupoille, minä kävin kiertämässä Poutunpuiston ja lujillehan se otti ylämäki vaan kun sitä ei pysty maastoa muokkaamaan, Jaana soitti ja pyysi Pinsiön kirkkoon joululauluja laulamaan ja ensin lupasinkin vaan sitten peruin kun aamullakin on omalääkäri  jo melko varhain ja en ole oikein kunnossa vaikka tänään onkin ollut melko normaalia tämä elämä.

Keskiviikkona on sitten käynti Silmäklinikalla kuvauksessa ja sekin on aamusta sitten onkin yksi vapaapäivä torstaina ja perjantaina parturi mukava olis kun olis poutaa eikä satais vettä valoisuuskin tekee mielen virkeämmäksi. Luulen että Jouko on parantanut blogin tekstiä tämä on nyt normaali joten lopetan etten sotke.