Tänään on ollut monta asiaa hoidettavana,kävimme Jorman kanssa pankissa hoitamassa raha-asioita ja jatkoimme matkaa ruokakauppaan ja sinne oli asiaa hyvin monella muullakin joten jonoa oli niin lihatiskillä kuin kassallakin ostimme parin kolmen laista lihaa ja paljon muuta selvisimme kyllä oikein hyvin kun Jorma oli mukana.

Koko aamun on tullut tekstiviestejä joihin en olis oikein ehtinyt vastailemaan mutta parastani yritin ja joku vastaus oli mennyt väärään puhelimeenkin mutta nyt illan kuluessa selvitin sen, iltapäivällä olen paistellut ja laittanut ruokia huomista varten kun tulee Lempäälästä lapsenlapsia perheineen vaan vielä jäi tehtävää aamuksikin.

Vähän olen ehtinyt olla koneella mutta sen olen todennut että on paljon nopeampi ja olen paremmin löytänyt etsimiäni sivuja toivottavasti jatko on yhtä onnistunutta. Aurinko paistaa mutta tuuli on melko voimakasta ehkä kylmääkin mittarissa on kyllä 10,9 plus astetta joten ehkäpä peruutan sen kylmyyden.

Jouni poikani lähetti tekstiviestiä Adrianmereltä toivottavasti siellä ei käy kova tuuli aina niistä lapsistaan on huolissaan oli ikä mikä hyvänsä.