Maljakko.jpg

Tänään on ollut harvinaisen lämmin sää vaikka tuuleekin ei ole niin kylmää kuin aikaisemmin toivottavasti jatkuu vaikka tällaisenakin.

Kaija kävi tuomassa lehdet aamulla kauppaan mennessään ja kaupalla minäkin kävin hiukan myöhemmin ja hiki siellä tuli tulomatkalla kun vaatetus oli sama kun aikaisemminkin joten toivo kesästä sai vauhtia.

Kävin iltapäivällä ulkoilemassa pitemmän lenkin ja hiki tuli silloinkin en aamupäivästä viisastunut että olisin vähentänyt vaatteita ja tyhmyydestähän sakotetaan.Laittelin jo vähän talvimyssyjä syrjemmälle en saanut ylähyllylle vaan jos huomenna sattuu käymään hiukan pitempi ihminen pyydän apua.

Huomiselle päivälle onkin monta suunnitelmaa on lattioitten pesu ja ikkunoittenkin pesu jos ilma pysyy näinkin lämpöisenä, Jaana on luvannut tulla pesemään ikkunat illemmalla kun varsinainen työ on loppunut.

Minua harmittaa kun en ole päässyt  käymään Paavon haudalla  yleensä on Jounin kanssa viety kukka aikaisemmin kun seurakunta laittaa yleensä lähempänä juhannusta vaan vastahan tämä on viikon ensimmäinen päivä.