Gerberat.jpg

No nyt tärppäsi sain kuvan esille näin ne päivät vaihtuvat Pullamummi,kiitos taas kommentistasi sillä on suuri merkitys minulle.

Ei ole ollut ihan niin kuuma päivä kuin eilen tuuli käy joka hiukan viilentää vaan aurinkoista on silti ollut kävin aamupäivällä keinullakin vaan en ollut kovin kauan oli sen verran viileämpää.

Jorma ja Kaija kävivät aamulla ja aamupäivällä soitin Kaisalle hän olikin Helsingissä yksin kertoi olevan ainoan vapaapäivän koko kesänä en jutellut kauan ettei mene aikaa hukkaan ei hän niin sanonut vaan minä ehdimme jutella joskus muulloin.

Iltapäivällä koin iloisen yllätyksen Eija ja Jouko tulivat käymään kauppaan olivat menossa eivät he kovin kauaa olleet vaan hakivat varastosta tuulettimen ja kahvit ryyppäsiväi ja Eija ne keitteli mutta oli mukava vaihtaa muutama ajatus heidän kanssaan.

Aamulla avasin aurinkovarjon kun ei tuullut ja äsken suljin kun alkoi tuulemaan en ole voinut monena päivänä edes avata kun melkein aina on tuullut ja pelkään että putoaa naapureitten päälle.