Kukat%20ja%20perhoset%20%E2%80%93%20kopi

Tänään on ollutkin aika lämmin sää nytkin oli mittarissa 15.00 eikä juuri tuulikaan käy että voi siitä tulla ihan kunnon kesä kun ehtii, Ida kävi koulusta tullessaan imuroimassa oli kokeita joten päivä oli lyhyt, Jorma toi lehdet lenkille mennessään ja soitteli sitten että Pirkkalaistorilla on markkinat ja kehoitteli menemään jos oikein ymmärsin.

Minä soitin Kaijalle ja läksimme paljon siellä oli tavaraa nähtävinä ja tietysti ostamista vartenhan ne siellä olivat Kaija osti lihakukon vaan se oli kyllä taikinakuoressa en ole sellaista ennen nähnyt enkä nähnyt nytkään vaan Kaija kertoi kai se syömistä varten oli.

No ostinhan minäkin beesit puuvilla housut en farmareita vaan vähän sinne päin enkä ole varma pystynkö pitämään kun vyötärö on aika jämpti jos vatsa on turvoksissa se kiristää vaan katsotaan nyt kuinka käy, muuten ne olis ihan kivat kesähousut.

Katselin televisiosta kun hevosia laidunnettiin lounais Norjan rinteillä ja niitä oli kyllä tosi paljon kai ne oli siellä väliaikaisesti näin minä asian ymmärsin vaan enhän minä aina ymmärrä oikein jotte ei sitä kannata todesta ottaa.