En ole päässyt ulkoilemaan tänäänkään kun on satanut vettä ja on jäätä teillä siis liukkaus pelottaa, kaupassakin kävin taksilla ja siinäpä ne tämän päivän menot ovatkin.

Aamulla leivoin pullaa  kun taikina oli kohoamassa tuli naapuri ja kertoili taas kuinka hänellä oli kaunis mies mutta juoppo ja hän ei saanut lapsia kun piti erota ja sanoi taas siitä kun minulla on lapsia ja jälkipolveakin niin paljon, koetin sanoa että kun meillä on jokaisella elämä vähän erilaista eikä sille voi mitään.

Induktiosilmukka on keljuillut tänäänkin ja Jorma ja Kaija tulivat ja yrittivät ohjekirjasta tutkien saada kuntoon onnistumatta, täytyy maanantaina katsoa mistä sitä apua etsii.harmittaa kun Hillevi tulee huomenna juuri sen takia käymään, en ole soittanut että tulisi jokatapauksessa.

Jorma tilasi minulle ajan laboratorioon kun eilen se omalääkäri määräsi, kyllähän minä Tampereellakin tilasin netin kautta vaan hän halusi sen tehdä ja taitaa olla ensi perjantaina tämä konekin temppuili kun aloitin lähettää sähköpostia Joukolle, kyllä se sitten taas tokeni Jorma houkuttelee vaan uuden ostoon turhaa se on vanhan ihmisen uutta konetta ostaa.

Hyvää viikonloppua teille kaikille ystävä'ni toivotaan auringon paistetta.