Ruusuruukku-normal.jpg

Niinkuin otsikossa mainitsin koko päivä on ollut sateinen ja nyt illalla sade on vaan yltynyt.

Tänään sain aikaiseksi sen verran että kävin Tampereella Linnainmaalla kylässä eräs ystäväni monien muuttojen jälkeen on päätynyt sinne ja kävin siellä ensikerran oikein oli kaunis asunto ja hyvällä paikalla ja os myös "Kotosalla" asuntoja mutta siellä oli parvekelasit joita vailla tämä talo jossa minä asun puuttuu ja se on suuri puute on aivan eri asia kalustaa parveke johon ei sada vesi eikä tuuli raiskaa kukkasia.

Jorma toi aamulla lehdet ennen lähtöäni ,menomatka kulki kautta Viholan josta tuli autoon pariskunta jotka olivat menossa Tampereelle keskustorille sen jälkeen läksimme kohti Linnainmaata ja kaupunginosan löysimme mutta taloa etsimme kauan ja hartaasti vasta kun ystäväni tuli ulos huiskuttelemaan osasimme oikealle ovelle, huonosti siellä oli merkattu kadut ja talojen numerot.

Siellä oli ruoka valmiina mutta jäähtynyt oli kun viivyin matkalla niin kauan mutta saihan sen lämpöiseksi mikrossa kyllähän ruoka jo maistuikin vallankin kun oli paistettuja muikkuja minä tykkään paistetusta kalasta.

Juttuahan meillä riitti kun on aikaa kun viimeksi tapasimme puhelimessa olemme vaan jutelleet, hän oli käynyt kotiseudullaan Savonlinnan seudulla ja oli taas sinne lähdössä,kateeksi käy kun minä en pysty enää liikkumaan yleisissä kulkuneuvoissa joten matkat ovat lyhkösiä.

Kun tuli kahvittelun aika hän paistoi wohveleita kahvileiväksi hillon kanssa kätevä ihminen kun on on hän jo säilönytkin ainakin viinimarjamehuja näin tekevät ahkerat ja aikaansaavat ihmiset.