Kissa%20ikkunalla.jpg

On ollut taas vaihteeksi kesäinen sää on aurinkokin paistanut iltaan saakka , aamulla kävi kotiapu ja laittoi hiukseni joita en itse pysty laittamaan ja olin taas siistimmän näköinen ja tänäänhän oli se kahvitilaisuuskin ,lähtiessä kyselin lähteekö joku kävelemään ja kaksi oli lähdössä olihan se mukavampi kävellä kun sai jutella kulkiessaan yleensähän liikun yksin.

Aamulla soitti nuorin siskoni jonka piti tulla tänne tänään tyttärensä kanssa että selkä on ihan jumissa ei uskalla lähteä ajamaan vaikka tytär ajaisi täytyisi kuitenkin  istua autossa ja Vantaaltakin on pitkä matka joten se tulo romuttui,soitin nyt illalla kuinka hän jaksaa tytär oli tuonut jotain lääkettä joka oli laukaissut krampin ja hän oli nukkunut melkein koko päivän , no hyvä niin.

Olen lueskellut aika paljon ja siinähän aika kuluu Eija pistäytyi samalla reissulla kun oli käymässä äidillään ja sekin oli vaihtelua päivääni vaikka olen kyllä yksin oloonkin jo tottunut mutta joku vaihtelu on aina mukavaa.

Jenni K. soitti ja lupasi että he tulevat Jaakon (Jounin poika) kanssa käymään torstaina ovat vissiin molemmat jo lomalla no sehän on mukava juttu.