Orvokin%20maljakossa.jpg

Aamulla tarkoitukseni oli mennä kuntosalille pyörää polkemaan ja kyllähän minä sinne salille pääsinkin vaan joku oli polkimet vetänyt niin pienelle ettei minulla polkeminen onnistunut joka polkaisulla nilkka sattui pyörän runkoon,pois tulin ilman polkemisia.

Aloin pyykille ja kyllä onnistui kun pyykkikone on minun hallinnassani, rupesin vielä pölynimurista vaihtamaan pölypussia ja suodatinta vaan taas epäonnistuin en saanut auki kansia joiden takana ne olivat vaan kun Jorma ja Kaija tulivat kyllä he kaksin olivat auki saaneet, yhteistyö on voimaa.

Nyt pyykit olisivat jo silitettävissä vaan en taida jaksaa nyt illalla siihen hommaan jos sitten vaikka huomenna.

Kahvihetki oli klo 14.00 menin sinne ja väkeä tulikin yllättävän paljon, naisia oli 15 ja miehiä  5. lisäksi Onni ja Sanna.

Kun tulin ylös asuntooni puhelu oli odottamassa ja siellä Kirsti ent.työkaverini hän oli toisten asialla että koska he voisivat tulla kylään, no tämä viikko on täynnä mutta katsotaan seuraavaa viikkoa jos ei tulisi lääkärireissuja voisi onnistua hän lupasi soitella Marjoille asiasta.

Sen lopetettuani soitti Liisa ja oli melkein samalla asialla vaan me soittelemme kyllä muutenkin ja nytkin juttelimme melko kauan ja se tulokin jäi mietintä myssyyn, hän oli valmis ottamaan minut vastaan Linnainmaalle.

Mukavahan se olis kyllä minunkin joskus lähteä vieraisille olis meinaan vaihtelua sekin sieltä ei vaan tahdo päästä millään pois lähtemään vaan aina olen kuitenkin päässyt.