Kirja%20ja%20ruusu-normal.jpgSiis kesä yhä jatkuu toivottavasti kauan useammat meistä olemme jo vaihtaneet kevyempiin tamineisiin, Kaija toi aamulla lehden ja jatkoi lenkkimatkaansa.

Katselin parvekkeelta että keinuilla oli istujia ja sinnehän minäkin suuntasin ikävä kyllä keinu oli täysi vaan eräs ystävällinen naapuri luovutti rollaattorinsa minulle istuimeksi ja juttu luisti pääasiassa ovat yleensä sairaskertomuksia niistähän meillä on kokemusta jokaisella.

Hetken siellä istuttuani läksin minäkin lenkille ja yritin pysytellä varjoisilla kujilla tein kyllä aika pitkän lenkin enkä väsynytkään yhtään, lueskelin lehden vasta nyt ja kahvit laitoin kun alkoi nukuttamaan, Aamulehti on muuttanut muotoaan eikä ollenkaan huonompaan suuntaan on paljon helpompi lukea kun ei lehti leviä käsiin.

Kaisa soitti ja päivitteli kun olivat omalla pihallaan  kun siellä oli niin paljon muurahaisia kutsuin tänne kun meillä ei ole näkynyt hän lupasikin että tulevat joskus illemmalla no sopiihan se silloinkin.

Olen katsellut pönttökameraa tuntitolkulla ja kyllä siellä jotain puuhataan ilmeisesti pesä alkaa olla jo valmis mutta viimeistelyä vailla sitä on kyllä hauska seurata.