Lilat%20ruusut.jpg

Tuli kukkapuska hiukan suurehko vaan hyvin se siihen mahtui,olemme jo sunnuntain iltapuolella ja yhä aurinko paistaa on melkein koko päivän paistanut vaan tuuli on viileä.

Kaija ja Jorma tulivat puolenpäivän aikoihin ja toivat ruuat että taas sain mennä valmiiseen pöytään syömään ja ruoka oli hyvää kuten aina.

Hiukan myöhemmin tulivat Kaisa ja lapset ja he halusivat ainoastaan jäätelöä koska olivat juuri syöneet kotona no olihan niitäkin saatavissa, Vilpo meni parvekkeelle ja heitti pois paidan laittoi aurinkolasit päähän ja otti aurinkoa  kyllähän parvekkeelle aurinko paistoikin niin että hän tuli pois kun oli niin kuuma.

Laitoimme vähän lisävaatetta ja menimme pihalle jossa on puutarhakeinut vaan lapset juoksentelivat nurmikolla ja hauskaa oli sitten Kaisa oli jo sitämieltä että täytyy lähteä pyöräilemään kotiin kun hänellä oli vielä töitä jotain kokeitten korjausta ja niin he lähtivät Vilpo omalla pyörällään ja Onna istui äitinsä pyörän perässä toivottavasti ovat päässeet onnellisesti kotipihaan.

Minä läksin kävelemään mäkeä alas ja tein jonkunlaisen lenkin, koneelle tultuani Pirkko siskoni oli jo skypellä ja vähitellen sieltä löytyi Mailakin joten sekin homma on hoidettu tältä illalta.