Maljakko.jpg

Tänään on ollut aurinkoinen sää eikä muutenkaan niin kylmä kuin esim.eilen nukkuminen oli yhtä huonoa kuin ennenkin toivon sen siitä paranevan.Kävin aamupäivällä kävelemässä hiukan pitemmän lenkin vaan rollaattorin kanssa se on aika keljua olis kevyempi kävelysauvoilla vaan koska saan siihen luvan, istuin välillä penkilläkin tuolla puron varressa oli hieno ilma.

Sain sitten päähäni laittaa parvekkeelle pyykkitekineelle talvivaatteita tuulettumaan ja laitoin koteloihin varastoon vientiä varten  jos Jorma veisi vaikka huomenna minä en saa niitä tangoille kun ne ovat niin korkealla.

Sängyn saanti jäi ensiviikkoon sänky olis ollut liikkeessä vaan ei patjaa,kyllä ne pojat sen huolehtivat, minulla käy nyt toistaiseksi kotiapua tiistaisin katsotaan kuinka tämä alkaa mennä tänään on ollut melko normaalia kun saisin vaan nukuttua.

Kovasti olemme suunnitelleet Kaukajärvellä asuvan ystäväni kanssa siellä käyntiä tapahtuuko se jo ensiviikolla vai vapun jälkeen, olis hienoa kun voisin taas liikkua ja tavata ihmiä. Toivon aikaa parempaa.