Puketti.jpg

Näin olemme päässeet taas arkipäivään ja nyt pääsin jopa kauppaan oli sen verran hiekoitettu tietä että pysyin pystyssä jotenkin,tuuli kyllä kävi mutta ei kovin voimakkaasti.

Kävin aamulla kuntosalilla polkemassa pyörää ja samalla voin toimittaa apteekkiasiat Sannalle ja hän soitteli kahdeksi seuraavaksi päiväksi kyytiä Tampereelle kun on jalkaortoosien teettäminen ja toisena päivänä Silmäklinikalla käynti tosin vaan kuvauksessa.

Tälläviikolla onkin jokapäivälle jotain ohjelmaa että kiirettä on vanhuksillakin.

Tänään olenkin lukenut montatuntia etten ole ollut kovin ahkerana vaan hain sen kirjan kahvihuoneesta ja yritän lukea että saan viedä sen takaisin, sinne on ilmaantunutkin kirjoja aika paljon ja niitä saa sieltä lainailla sekin on yksi hyvä asia, enemmänhän sitä valintaa olis lainastossa vaan en ole saanut aikaiseksi sitä kirjastokorttia laittaa ajan tasalle.

Eilen illalla entinen naapurini kutaui alkuviikosta käymään Tammikartanossa vaan ei sovi ohjelmistoon kun on näitä muita menoja ja hänelläkin on loppuviikosta, näin on kun joutuu kehoa hoitelemaan niin menot piisaa.