Narsissit-normal.jpg

Nyt on sitten tullut reissattua kahtena päivänä peräjälkeen täytyy varmaan  nyt olla hetken paikoillaan, vaikka mukava reissu oli tämäkin kävin tapaamassa entisiä naapureitani Tammikartanossa ja se piristää kummasti m ieltä.

Aamulla kävin ostamassa kukkaset vierailua varten vaikka matkaan läksin 14,10 vaan matkaan meni aikaa tosi paljon , ensin kävimme hakemassa toisen asiakkaan jota jouduimme kyllä etsiskelemään koska osoite ei ollut kuljettajalle tuttu,viimein kuitenkin löytyi vaan kun ei asikkaallekaan ollut meno paikka hyvin tiedossa aloin jo Holvastin jälkeen ihmetellä että mihin me oikein menemme.

Kuljettaja näpräili navigaattoria ja ihmetteli hänkin mihin suuntaan pitäisi kääntyä silloin asiakas sanoi että ennen olen mennyt Sammonkadun kautta silloin olimme jo kaukana Sammonkadusta varovasti ehdottelin kääntymistä oikealle vaan siinä vaiheessa pyörimme jo melkein ympyrää, viimein löytyi oikea paikka ja ajelimme Kangasalantietä Kaukajärvelle oli tunnin matka tehty.

Perillä ystäväni jo ihmettelivät että missä sinä olet ollut vaan ainahan niitä hankaluuksia voi sattua eikä minulla ollut kello se tärkein asia.

Juttua meillä riitti ja tarjoilut oli mahtavat ihanaa omistaa hyviä ystäviä,tulomatka onnistui erittäin hyvin kuljettaja ajeli moottoritietä joka nopeutti matkaa huomattavasti.