Orvokin%20maljakossa.jpg

Kävin tänään ulkoilemassa jo heti aamulla ennenkuin alkoi satamaan ja hyvä olikin kun se ripotteli melko kauan vielä iltapäivälläkin kun pihassa pelattiin mölkkyä en osallistunut siihen kun tulin sinne hiukan myöhässä katselin kyllä melkein koko ajan sitten alkoi jo tulla kylmä ja läksin asunnolle.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla kauppaan mennessään ja Jorma toisen kerran päivällä ja kävimme apuvälinevarastolla asioimassa ja asiat hoituivat hyvin.Soitin Eijalle ja kiittelin parvekekukkasten istutuksesta ne ovat niin komeat ja paljon suuria kukkasia pelargonioissa ja nukenkauluksissa pienempiä vaan sitäkin kauniimpia.

Eija kertoi että Jarno tulee heinäkuun viimeisellä viikolla perheineen Pinsiöön ja Elsalla on syntymäpäivä ja ne pidetään siellä en huomannut kysyä mitä Elsa täyttää mutta kyllä hän on ollut jo koulussa mielestäni ainakin parivuotta, Urho ei ole vielä näin muistelen kyllä jälkipolvellekin tulee vuosi vuodessa lisää kuten meille vanhemmillekin.

Nyt sataa taas niin lujaa että ihmettelen kuinka heinäkuu voi olla näin sateinen ja ajoittain viileäkin nyt on lämmintä 17.00+ ei se kyllä minun ihmettelemisestäni lopu vaan olempahan jotain yrittänyt.