Orvokin%20maljakossa.jpg

Sateinen on ollut tämäkin päivä välillä on satanut vettä ja sitten taas lunta ja lopputuloksena oli lumisohjoa jossa kengät kastuivat,vaan kyllähän ne sitten kuivuvatkin.

päivä on ollut myös hiukan pitkäveteinen kun ei ketään käynyt enkä käynyt minäkään,luulin että Jorma ja Kaija oli tullut viimeyönä vaan hän lähetti viestin että lähtevät sieltä vasta huomenna ja ovat Nokialla tiistaina aamuyöllä Jouni sitä joku päivä kertoi että voi mennä niin pitkälle.

Aamulla nukuinkin niin pitkään kahdeksalta vasta heräsin vaikka illalla menin  nukkumaan jo ennen yhtätoista onneksi ei ollut mihinkään menoa.

Meillä oli tänään teatteriin meno klo 15,00 täällä nokialla en ole varma mikä paikka se oli meitä oli vähän lähtijöitä meidän talosta 3 ja Hopeahovista 3 ja vahinkoa ei olis tullut vaikka emme olis menneetkään oli kovaa huutoa ja juoksemista ja minä ainakaan en saanut selvää mikä oli homman nimi mutta käytyä tuli.Meitä kuljetti pikkubussi ja oli myös hakemassa.

Huomen aamulla tulevat miehet jotka suorittavat lämmönmittausta tatossa ja sen aikana ei saa huoneita tuulettaa muuten en  tiedä siitä mitään.