Kukka-normal.jpg

Taas kävi kuten paripäivää sitten , kun olen kirjoittanut puoleen väliin blogini se katoaa kuin kasi maasta,olen hyvin pettynyt siihen koska joudun aloittamaan kaiken alusta.

Yritämpä uudelleen, läksin aamulla Tampereelle jalkahoitoon joka oli 9,30 joten hyvissä ajoin piti olla liikkeellä, kun hoito oli suoritettu tilasin paluukyydin ja läksin ulko aulaan odottelemaan vaan kun nousin pystyyn tunsinkin varpaassani pistoa ja äkkiä pois jalkineet ja katgsoin ja totesin että yhden varpaan kynsi painuu ihoon, uusi asiakas oli jo sisällä vaan röyhkeästi koputin ovelle ja kerroin asiani jalkahoitaja leikkasi kynnen vähän nolona ja taas jalkineet jalkaan ja menoksi , ovenpielessä on ovenavauspainike joka ei toiminutkaan ja taksi odotti erittäin painava ovi oli hankala avattava väkisin vaan onneksi sain ja pääsin lähtemään. Siis sattuuko muille näin hankalia juttuja tavallisten asioitten kanssa kuin minulle.

No kotiin kuitenkin pääsin ja lehdet olivat pöydällä joten Jorma tai Kaija oli tuonut ne poissa ollessani.

Tänään oli kahvihetkikin ja siellä keskustelimme asiasta joka ihmetyttää ,on ilmoitus jo ulkona että alkaa tanssikoulu tällä viikolla tiloissa joka piti olla meidän kuntosali

On jo ollut kuulemma C rapun edusta täynnä pyöriä muutamana päivänä että me jotka esim. kauppaasiamme joudumme hoitamaan rollaattorilla ei oikein tiedä mistä kautta mennä, myöskin se rauhattomuus joka tulee kouluun liittyen ei varmasti ole toivottu ei palveluohjaajakaan osannut selittää missä mennään ja kuka huolehtii siivon joka ei varmaan ole huomaamaton syksyn tullen mutta näiden asioitten kanssa nyt painimme.