Kun Kaija ja Jorma kävivät aamulla he ennustelivat iltapäiväksi myrskyä ja siinä pelossa kävin kaupalla jo aamupäivällä mutta on myrsky hiukan myöhässä on jo ilta ja tuulee kyllä melko voimakkaasti mutta ei myrkyä vielä ole vaikka uutisissa siitä myös puhuttiin pohjanmaalla ja lapissa jo kuulemma on ja Lapissa on satanut jo luntakin.

Olen lueskellut ja ristikoita tehnyt ja ainakin syönyt siitä ei saisi tulla vakituista pahetta vaikka omalääkäri varoitti ettei paino saa laskea mutta mielestäni ei se saisi kovin paljon noustakkaan  54kg on ihan sopiva, vaikka vanha laiha mummo on tosi  ärsyttävä näky jos sen näkee peilistä mutta toisaalta vaikka lihoisi ne läskit ei pomppaa kasvoihin vaan vyötärölle ne kerääntyy joten miten olla kuin eleä.

Jouko soitti matkakohteesta jonka nimeä en nyt muista vanha kun olen, kyseli myrskystä josta sielläkin oli kuulemma puhetta he tulevat kotimaahan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä , on ollut hyvät ilmat ja muutenkin onnistunut ainakin tähän saakka kaikki hyvin .Soitin Jounille ja kysyin Juskan syntymäpäivää ja se on 10.10. siis viikon kuluttua.