Kissankello-normal.jpgTaas sain apua kiitoksia,kuten otsakkeesta näkyy tänään on jo aurinkokin ilahduttanut meitä näyttäytymisellään.

Poikani ja miniäni jotka olivat matkoilla ovat palanneet ja pistäytyivätkin aamulla ja samaan aikaan tuli Anne ja Jouni tuomaan ja laittamaan päivänvarjoa ja tuoliin pehmustetta kokeilimme ja minä pystyin varjon avaamaan ja myös laittamaan kiinni on todella kaunis ja tuntui helpolta käsitellä tänään nyt ei ole ollut auki kun aurinko on vaan pilkahtanut ja taas mennyt piiloon, olen hyvin tyytyväinen siihen kyllähän he tekivät töitäkin sen löytämiseksi.

Tänään kävin sauvalenkilläkin ja oli ihan mukavaa kävellä ulkona kun on mennyt paripäivää  sisäilmaihmisenä sateen vuoksi ja satoihan se tänäänkin vaan ei nyt iltapäivällä, toivon että huomisesta alkaisi jo taas oikea kesä.

Alkuviikko onkin menoja joka päivälle en ole yhteiskahvillekaan päässyt kolmeen viikkoon menojen vuoksi kun sattuu aina samaan aikaan kehvittelu ja menot ja kumminkin tykkäisin käydä yhteisissä tilaisuuksissakin että tapaisin naapureitakin.

Soittelimme eilen illalla erään ystäväni kanssa joka asuu Tampereen keskustassa ja nyt oli laitettu muovit ikkunoihin ja talo pakettiin ja ei ole mitään mahdollisuutta tuulettaa liesituuletintakaan ei voi käyttää kun laittaa ruokaa ja se kestää kolme kuukautta, olen minä nähnyt että niitä on kesäisin  taloja paketissa vaan en ole tullut ajatelleeksi että siellä on ihmisiä ilman että saisi raitista ilmaa ja ettei näe ulos täytyy olla koko ajan valot palamassa se on kyllä tosi hankalaa ja ikävää.