Laulava%20kissa.jpg

Kirjoitin jo mutta niimpä häipyi kuin Saharaan joku,vaikka tämä tonttu nyt tässä laulaakin niin ei ole joulu ei ole edes lunta että pelkkää hämäystä.

En ole voinut mennä tänäänkään ulkoilemaan kun on kuulemma niin liukasta näin Jorma kertoi aamulla kun toi lehdet ja niimpä olen taas nyhjöttänyt mökissä.

Meillä on alhaalla yleiset tilat ja siellä on kirjahylly josta saa käydä lainaamassa lehtiä ja kirjojakin, siitä menee ovi pesutupaan ja siellä oli tuttu rouva pyykillä tai oli jo mankeloimassa ja vedin hänen kanssaan lakanoita ja tutustuin koneisiin siellä on kaksi konetta toinen on 10kg ja pienempi 5 kg,tekisi mieli joskus käydä kokeilemassa kun siellä on mankelikin saisi pöytäliinatkin helposti sileäksi, ilmaista hommaa se on ja paljon käytetään oli vihkossa tilauksia aika paljon, kuivaushuoneessa narut on liian korkealla pitäis olla pitempi henkilö auttamassa vaikka joku pojista, se on hyvä ajatus.

Joo ja kyllä minä sitä lukemistakin toin yhden kirjan ja muutaman lehden vaikka vähän niissä viikkolehdissäkin on mikä minua kiinnostaa, laihdutusohjeita ja muotia ja meikkausohjeita vaan vanhaan naamaan menee kalliit voiteet ihan hukkaan.