Kielo-normal.jpgNäin edessämme on taas arki ja sen mukanaan tuomat tehtävät vaikka kyllähän niitä on ollut pyhinäkin, olin kutsunut lapsenlapsiani pääsiäis aterialle näinä päivinä ainoastaan Bilnäsissä asuva Jarno ei ole käynyt mutta on toiveissa että tulee vapun tienoilla ,on vahinko että hän asuu niin kaukana että tapaamme harvoin.

Ajatuksenani on ollut se kun väsyn helpommin kuin esim.vuosi sitten että tarjoilut vähenevät kuntoni huononemisen myötä , läheiset ovat aina mieleisiä vieraita.

En ole tänään käynytkään ulkona vaikka sää on ollut todella kesäisen lämmin ja aurinkoinen ja aikaakin olisi ollut iltapäivällä saattaahan tämä olla pelkkää laiskuuttakin.

Tänään en ole skypetellyt vielä kenenkään kanssa vaan eilen molempien siskojeni kanssa hienoa jos alkaa sekin homma onnistua kuten näyttää.

Katsoin uutisista että Suomessa on tapahtunut joku lento-onnettomuus monessa perheessä on tullut surua pääsiäisen viettoon en kyllä kuullut kuinka paljon uhreja oli.

Harmittaa tavattomasti etten sittenkin lähtenyt ulkoilemaan kun kerrankin oli hieno sää mutta toivottavasti niitä on jatkossakin ja olen virkeämmällä päällä.

Jaanan kanssa suunnittelimme ikkunan pesua ja katselimme verhoja joita vaihdamme kesäksi ikkunoihin, ovat edellisen asunnon ikkunoihin tehdyt mutta toivottavasti käyvät tännekin kyllähän sekin piristää asuntoa kummasti, Jaanahan työt tekee minä vaan suunnittelen ja katson päältä.