Koskahan mahtaa koittaa päivä että saan laitettua kuvan blogilleni vai koittaako koskaan, sää on ollut kuten parina muunakin päivänä muuten pilvistä ja sateista vasta illalla kirkastuu ja näkyy aurinkoakin hiukan, aika vikkelää sanoisin.

Aamulla kävi kotiapu ja tiistai kun oli päivällä kävin kahvihetkessä ja tiesin että neljältä tulee Kaisa lasten kanssa ja menemme ostamaan Onnalle repun syntymäpäivä lahjaksi joka on sunnuntaina olivat ajaneetjo pihaan ja Vilpo tuli minua hakemaan ostosmatkalla emme viipyneet kauan kun Onna löysi mieleisensä repun joka maksoikin ehkä neljäsosan siitä minkä Vilpon reppu vaan nythän ei ollutkaan n iiden osto-aika.

Tulimme meille ja me Kaisan kanssa joimme kahvia ja lapset viiliä ja jäätelöä, Onna piirteli nytkin ahkerasti ja väritteli Vilpo  kiusasi leikkikissaa niin että se naukui  taitaa olla jo kissan patteri uusittavissa oli naukuminen niin surkeata.

Tänään en ole ulkoillut enkä käynyt kaupassakaan huomenna pitää mennä käymään apteekissa ja samalla kaupassakin vaan sehän on vasta kun on nukuttu yksi yö.