Ruusuruukku-normal.jpg

Aamulla kävin kukkakaupassa sateessa koska iltapäivällä olin menossa kyläilemään Tammikartanoon siellä Leilalla oli syntymäpäivät.

Päivä kului jotain näperrellessä ja tietysti ruokaa laittaessa ja syödessä, tilasin auton hakemaan 13,40 ja auto tuli hiukan myöhässä vaan ei sen ollut niin väliä, matkan teko olikin sitten hyvin vaiherikas haimme toisen asiakkaan Pirkkalasta nuori mies jalkavammainen  joten kun hän istui takapenkille etupenkkiä jossa istuin piti vetää eteenpäin että nuorukaisen jalat mahtuivat.

Minulla oli jalat hyvin hankalassa asennossa polvet korkealla josta kipeä polveni alkoi oikutella ,no perille kuitenkin pääsimme vaikka välillä oli hyvin hankalaa meno kun tietöitä oli paljon kuten niitä kesällä aina on.

Perillä oli vastassa kaksi rouvaa ja mahtava juhlapöytä kaikkine herkkuineen ja juttu luisti kun puhumattomia asioita oli paljon eivätkä ne vielä loppuneetkaan vaan jatkamme kun he tulevat käymään Nokialla.

Tulomatkakin oli hyvin vaiherikas ajoimme ensin Nekalan siirtolapuutarhalle sieltä tuli kyytiin rouva jolla oli siellä puutarhamökki, hän tunsi myös pariskunnan jotka olivat hyviä ystäviämme mieheni eläessä olimme paljon yhteydessä lähettelin terveisiä rouvan mukana. Matka jatkui Tahmelaan ajoimme ohi Rosendahlin ja näkymät olivat mahtavia, tämä henkilö oli menossa Lamminpäähän ja vasta sen jälkeen oli vuoro lähteä Nokialle aikaa kului kaukajärveltä Nokialle ajettaessa noin 1 1/5 tuntia mutta näimpähän uusia maisemia ja perille pääsin ennen yötä.