Ajattelin jo kyllä tänään että kyllä minussa on jotain sanotaan vaikka iän mukanaan tuomaa hopsähtäneisyyttä joka ilmenee nyt tässä vaiheessa  niin että en osaa olla avaamatta ovea vaikka en välittäisi että vieraita on koko päivän. No se siitä.

Aamulla kävin tuolijumpassa ja sitten päivällä postissa ja samalla kaupassa, mielestäni sää oli kylmä kun pienoinen viima kävi vastaan paleli kasvoja.

Olen ajatellut täällä tätä elämää toisaalta on kiva kun on erilaisia tapahtumia vaan omaa aikaakin tarvitsee olla jo kotitöittenkin vuoksi minulla kun nykyään kaikki käy paljon hitaammin kuin ennen niin askareissakin menee kauemman aikaa.

Huomen aamulla tulee jalkahoitaja klo 10.00 siinä menee noin tunnin verran ja luulen että vanhimmat poikani hakevat ostamani tuolit ja laittavat ne. Kahvituokio on 14.00 ja sinne tulee myös fysioterapeutit jotka aloittavat sitten seitsemän viikon kunnon seurannan.

Mitä se pitää sisällään entiedä tarkkaan ainoastaan sen että askelmittari laitetaan aamulla vyötärölle ja poistetaan illalla ja lukemat kirjataan vihkoon ja lopuksi arvioidaan onko edistystä tapahtunut.