Sait%20pauliat.jpg

Tänään on ollut hieno sää on aurinkokin paistanut en ole silti lenkillä käynyt kun on varpaani hiukan ärtynyt ja lepuuttelen jos menisi ohi omilla neuvoilla.

Jorman kanssa kävimme Citimarketissa ruokaostoksilla ja samalla kävimme Jyskissä kun olen jo kauan haikaillut uutta sängynpeittoa, en oikein mieleistäni saanut mutta on se nyt kumminkin uusi.

Eilen soi puhelin alvariinsa vaan eipä soi nyt ei ole kyllä nimipäiväkään olisko sillä osuutta asiaan.

Se on sitten huomennakin pyhäpäivä siis pyhäinmiesten päivä joten oli siellä kaupassa muitakin kun minä kahtena päivänä menee enemmän ruokaa kun on aikaa syödä hyvin, en nyt ole varma tuleeko Kaija ja Jorma tekemään ruokaa huomenna vai ymmärsinkö väärin, no sen näkee huomenna.

Kävin jo suihkussakin kun voihan tätä päivää pitää leikisti lauantaina ja kun tuntui aikaa olevan niin reilusti ja kun niitä pyhiäkin on peräti kaksi toivon että joku vieraskin tulisi käymään vaikka nimipäivien rääppiäisillä.

Vähän harmittaa kun taitaa jäädä käymättä siellä Paavon haudalla olisin vienyt kynttilän vaan kun sinne on nyt matkaa enemmän kuin vuosi sitten, kyllä Jouko ja Jorma sen kävivät laittamassa talvikuntoon viikkoja sitten olivat kuvan ottaneet oli oiken hyvän näköinen.