Tummat%20ruusut-normal.jpg

Tänään on ollut jo hiukan kesäisempi ilma lämpöisempi eikä sateen uhkaa ehkäpä se tästä kesä alkaakin.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla enkä huomannut onnitella poikaani vaikka oli hänen nimipäivänsä soittelin sitten kyllä perään.

Tilasin jalkahoidon ja sainkin jo huomiseksi kun sattui olemaan peruutettu aika ompahan sekin sitten hoidettu menen sinne samaan missä olin viimeksikin.

Tänään oli joukkolenkkeily ja meitä olikin 10 henkilöä minä kävelin asukastoverini kanssa vähän jäljempänä silloin saa paremmin juteltua kun suuremmassa joukossa,olikin ihan kiva reissu.

Läksin sitten uudelleen rollaattorin kanssa kävin kukkakaupassa pari kukkasta ikkunalle tänne sisätiloihin kun entiset ovat nuutuneet ei siellä kovin suurta valikoimaa ollut pari tulilatvaa ostin ovat kyllä oranssin punaisia että iloisen värisiä.

Tuli Nokian kaupungilta kirje jossa oli ortopedin lausunto jaloistani röntgenkuvien perusteella ja ymmärtääkseni ei ole leikkauksen suorittaminen vielä ainakaan suunnitteilla jota kyllä vastustinkin koska ortopedin arvion mukaan toipumisaika leikkauksesta on noin 3-6kk ja ikäni huomioon ottaen onko siinä järkeä koska elinikäni ei voi olla enää kovin pitkä ja kävelyyn ei voi taata huomattavaa paranemista.