Orvokin%20maljakossa-normal.jpg

Kahteen  päivään en ole saanut kirjoitettua blogiini en ymmärrä miksi olen tietysti näppäillyt vääriä näppäimiä toivon että onnistun nyt Jorman ansiosta kylläkin.

Maanantaina kävin Tampereella mestarisuutareilla ja laitettiin kengät alulle suutarihan se tietysti laittoi ja minulta otettiin vaan mitat hän soittelee sitten kun on sovitettavissa.

En ole kolmeen viikkoon päässyt kahvitilaisuuteen eilenkin oli juuri samaan aikaan aika Ortopedille täällä Nokian terveyskeskuksessa nyt vasta tutkittiin helmikuussa otetut röntgenkuvat ja tutki jalat ja selosti mitä voi olla edessä jos kävely huononee leikkauksella peloitteli vaikka yritin vastustella vedoten ikääni vaan hänellä oli valmiina selitys tehtävän tärkeyteen.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla tuomassa lehdet ja Jorma sai auki tämän jumpitelleen blogin,lupailivatettä parvekekukat tuodaan tällä viikolla ja sitä toivonkin.

Kävin Tesomalla ompelimosta vaatteita joita oli siellä korjattavina vaan ei mennyt sekään ihan putkeen, pyysin että housuihin laitetaan taskut ja jakun hihat lyhennetään jakkuun oli tullut taskut vaan hihatkin oli kyllä lyhennetty mutta housuihin ei sitten ollut taskuja tullutkaan oli lahkeita kyllä kavennettu kuten sovittiin ja taskut laitetaan tällä viikolla ja voin hakea ensi viikolla, joten tulee Tesomakin tutuksi

Ensimmäisen kerran aukaisin päivänvarjon ja hyvän varjon antaa on suurempi kuin mitä luulin ja sain hyvin avattua ei ollut mitenkään vaikeata,kiitos Jouni ja Anne.