Keltaruusu.jpg

Tänään on ollut aivan yhtä kylmä tuuli kuin eilenkin aamulla paistoi kyllä aurinko vaan iltapuolella oli pilvessä  ja yhtä kylmää kuin eilenkin toivon että lämpenisi ja tulisi hiukan keväisemmän tuntuinen ilma.

Aamulla nukuin liian pitkään enkä käynyt kuntosalillakaan kaikenkaikkiaan olen ollut vetämättömässä kunnossa ja vatsakin temppuilee alan jo kyllästyä siihenkin vaan minkäs sille voi. Kaija ja Jorma tulivat aamulla ja toivat lehdet Kaija jatkoi matkaa en muista menikö lenkille vai kaupalle, Jorman kanssa juteltiin vähän aikaa näistä hankaluuksista joita minulla on tämän vatsankin kanssa.

Minä puin sitten topakasti ja läksin kaupalle ja hyvä oli kun laitoin lämpöisen takin päälle ja tuntui vielä sittenkin tuulevan läpi vaatteitten kun matka kaupalle on niin aukeata maastoa vaan pääsin kotiinkin paleltumatta.

Tultuani en ehtinyt syödäkkään kun piti lähteä kerhotilaan pääsiäiskahville oli siellä ahkerimmat leiponeet pullia ja jotain piirakkaakin, ja sai ostaakin leipomuksia ja ostin minäkin pullia, laitoin pakkaseen vieraita varten joita tulee ensiviikon keskiviikkona Lissu ja Arja hekin ovat entisiä työkavereitani.

Kun tulin kahveilta laitoin lämpenemään keittoa ja söin olikin jo nälkä, en ole viikkoon uskaltanut juoda kahvia olen vaihtanut juomiseni teehen.

N yt sain vihdoinkin soitettua Liisalle ja juttelimme kauan aikaa ja lupasimme käydä vierailulla kun tulee lämpöisempi sää ja kaipa se joskus tulee.