fleur_q8.jpg

Ei ollut tänäänkään ulkoilusäätä kaupalla kyllä kävin Tyynen kanssa mutta menimme taksilla molempiin suuntiin, kun tulimme ja avasin juuri ovea soitettiin ja kerrottiin että minua etsitään siellä kaupan pihassa taksin kuljettaja etsii,sanoin olevani jo kotona ja nuori naiskuski toi kerroin hänelle nimeni kysynyt hän ei oli kuulemma kahdelle taksille annettu sama kyyti, kyllähän siellä paljon oli asiakkaita ja autojakin että sekaisinkin voi kyydit mennä, ensi kerta oli minun kohdallani.

Aamulla kävin ensikertaa pesemässä pyykkiä pyykkituvalla palveluohjaaja oli kanssani hän laittoi kuivumaan kun narut ovat niin korkealla etteivät käteni nouse niin ylös, ei ehditty mankeloimaan kun Sannalla oli jo muita touhuja odottamassa, olen silitellyt vaatteita pitkin päivää, Skippokerhoonkin olimme menossa Tertun kanssa mutta ei sinne sitten muita tullutkaan joten silitys jatkui.

En ole skypellä tavannut siskojani ainakaan vielä eräs Hilma otti yhteyttä ja juttelimme hetken, ajattelin kyllä haikailla tässä jos siskot löytyisivät kuten ennenkin. Huomenna onkin taas pyhäpäivä Helatorstai toivottavasti paistaa aurinko, niinhän?