caflowers8-normal.jpg

Kesäinen sää on ollut tänäänkin ja olen siitä nauttinutkin kävellen ulkona ja välillä istuimme naapurini kanssa keinullakin ja läksimme uudelle lenkille ajattelimme että nautimme kesästä nyt kun se kerran on.

Kun tulimme pihaovelle se olikin auki ja edesä seisoi ambulanssi ja mies tuli ja haki baarit joten ymmärsimme että joku oli sairastunut ja joutuvat viemään sairaalaan ,meillähän Nokian sairaala on ihan vieressä vaan vaikeammat tapaukset viedään Acutaan joka on Tampereella.

Kotiin tultuani laitoin itselleni kahvit ja hyvälle maistuikin ulkoilun jälkeen, Juho soitti päivällä ja kutsui 4.10 Juskan 3 vuotispäiville Lempäälään ja lupasin kyllä mennäkin jos ei tule mitään suurempaa estettä, on kiva nähdä sitäkin perhettä.

Suuremmat pojat Jasse on koulussa taitaa olla jo toisella luokalla ja Jero on eskarissa ja Juska on vaan päiväkodissa niin ne lapset kasvavat siinäkin perheessä vaikka minusta tuntuu ettei ole kauan kun Jaakko ja Juho olivat alle kouluikäisiä, näin se elämää kulkee kulkuaan jokaisen kohdalla.