Yritämpä taas kirjoittaa blogia eilen esim. kun pääsin blogille saakka näppäimistö ei toimin ut ja sehän loppui kirjoittelu siihen, koneen kanssa on ollut erittäin paljon ongelmia eikä ne varmaan tähänkään loppuneet jos toimii hiiri niin ei toimi näppäimistö ja taas päin vastoin.

Eilen oli fysioterapeutin haastattelu ja matkamittarin tarkistus ja kehoitettiin lisäämään askeleita päivässä 92 kpl. yrittäähän aina voi tuloksesta en osaa sanoa etukäteen mitään.Oli myös kahvittelu päivä ja siellä monet valittivat että käy veto ja on kylmä.

Tänään Ville toi matot pesulasta ja käytti minua kaupassa ja apteekissa, Jorma oli taas tämän koneen kimpussa  ja nyt toimii kuinka kauan se jää nähtäviksi Jouko soitteli ja kehoitti vaihtamaan myös näppäimistöön patterit ja Jorma vaihtoi kun sattui sellaiset löytymään pitäisi muistaa niitäkin ostaa varoiksi kun sellaiseen kauppaan eksyy.

Illalla olen menossa Tamperetalolle konserttiin muutaman naapurin kanssa, asunnon vuokran antaja lahjoitti liput ja kuitenkin meitä lähtee vaan 3, ihmettelen miksi ei enemmän mutta sehän on jokaisen oma asia mihin aikansa käyttää ja maksaahan siinä taksikyyti vaan ei kovin paljon kun jaetaan maksu keskenämme.Näin on asiat nyt huomisesta en tiedä.