Kissa%20kukkakorineen-normal.jpg

No niin nyt taidamme ollakin jo lähellä talvea aamulla oli jo 1 aste pakkasen puolella ja asun sentään 5 kerroksessa mitä on ollutkaan maan pinnassa.

Läksin Kaijan ja Jorman kanssa kaupalle ja yllätyin kuinka hirveän kylmää oli ja tuuli voimakas paleli vaikka olin pukenut enemmän kun aikiaisemmin vaan sitä vaihdosta aina yllättyy ostokset tehtiin vaikka minulta kyllä unohtui se tärkein ostos joka oli muistilapulla ensimmäisenä no se siitä, Kaija jatkoi vielä lenkille se tyttö ei kylmyyttä säikähtänyt me tulimme puolijuoksua kotiin.

Katselin televisiosta "Sydämmen asialla" ja jotain askaroinkin ja läksin alas kahvittelemaan siellä oli paistettu sämpylöitä ja niitä sai ostaa kuka halusi ja ostin minäkin muutaman, siellä menikin aikaa kun sattui mukavia juttukavereita lähelle.Ulkoilemaan en ole lähtenyt kai siellä olis tarjennut kun ollis kunnolla pukenut vaan siitä sain hyvän syyn laiskotteluun.

Huomenna tuleekin iltapäivällä Villen perhe syömään lihapullat on ja Kaija ja Jorma tulee kuorimaan perunat, ainakin lupasivat siinä sen huomisen ohjelma sitten onkin , en ole nyt kahteen päivään käynyt lenkillä että toivoisin että huomenna ei kävisi noin kova tuuli että saisin itseni ulos.