Ruusuruukku-normal.jpg

Olin eilen illalla Nokian kesäteatterissa ja tulin kotiin niin myöhään etten enää jaksanut alkaa kirjoittelemaan.Näytelmän nimi oli "Onni jonka annoin pois" melkein musikaali ainakin hyvin suuri osa oli musiikkia.

Läksimme täältä linja-autolla joka tuli Tampereelta ja väkeä oli jo melkein täysi auto kun tuli meidän vuoromme astua autoon ja siellä perilläkin olipaljon autoja myös linja-autoja oli tullut väkeä kauempaakin.

Siellä oli paikat liikuntarajoitteisille etupenkissä ja kun ennen taukoa tuli kova sade siinä kyllä kastui jonkin verran onneksi ei kestänyt kovin kauan se sade ja aurinko lämmitti ilman näyttelijät olivat aivan märkiä vaan he tanssivat ja liikkuivat niin paljon etteivät varmaan palelleet vaan meillä istujilla oli vilu jonkun verran.

Kyllä he olivat paljon liikkeessä ja tanssivat ja juoksivat että oli menoa ja meininkiä,sattui olemaan yksi tuttavanikin istui takanani että vaihdoimme muutamia sanoja tärkeimmistä asioista, väliajalla olis ollut mahdollisuus mennä juomaan kahvitkin mutta oli kova tungos ja matkakin melko pitkä etten lähtenyt sinne, en osaa arvostella näytelmää sen kummemmin vaan ehkä loppuosa oli turhaan venytetty että olis jo mielellään lähtenytkin.

Olin kotona vähän ennen kymmentä (22)enkä osannut mennä vielä nukkumaan joten aamulla meni vähän pitempään petissä, Kaija ja Jorma toivat lehden ja kävivät kaupassakin kun he lähtivät heti puolenpäivän jälkeen Bulgariaan.

Minä läksin kimppakävelylle kun oli kaunis sää ei meitä ollut kun 6 henkilöä vaan pitkän lenkin teimme ja iltapäivällä olin katselemassa pihassa mölkyn pelausta istuimme Tyynen kanssa puutarhakeinussa saihan siinäkin raitista ilmaa ja sitten voikin tulla jo kahville.  Tilasin itselleni parturin ja sainkin vasta 8.8 joten pitkälle menee.