Lilat%20ruusut.jpg

Aikomukseni oli aamupäivällä lähteä ulkoilemaan ja menin jo ulos saakka ja totesin että vettä tulee kuin tuutista takaisin piti palata ja sadetta piisaa vielä nyt iltapäivälläkin. Tuntuu päivä niin pitkältä kun on hämärääkin ja ei ole ketään käynyt ja ensimmäinen puhelin soittokin tuli juuri entiseltä naapurilta Tammikartanosta joten se vähän piristi.

Luulimme jo parina päivänä että kesähän se tuli sittenkin vaan ompahan haaveet haihtuneet kun näyttää että syksy taisi tulla jo lämmintä on 11.astetta.

Laitoin villatakin päälleni kun on asunnossakin aika koleata minusta mutta minä olen kyllä viluinen ihminen vaan saahan sitä omaa takkiaan käyttää koska haluaa ja minä haluan nyt kun palelee.

Palveluohjaaja jäi lomalle ja tulee joku nuori tyttö tuuraamaan vaan kaipa hän on kuolutettu ihminen että tietää kuinka täällä toimitaan, huomenna on päivä jolloin viedään lääke pyynnöt apteekkiin ja tiistaina haetaan ja minulla on kaksi reseotiä uusittavia jos Sanna ei ole muistanut uusia pitää käydä heti aamulla varmistamassa asia.