Kukat%20ja%20perhoset.jpg

En ollut eilen koneella ollenkaan kun oli poikani tytär perheineen ja katselimme linnan juhliakin siinähän se ilta meni mukavampi oli katsella toisten kanssa kun yksin, vaan lapsethan ne hauskempia olivat leikeissään.

Olin sitten jo niin väsynyt etten jaksanut konetta avata petin vaan ja nukkumaan sekin onnistui klo 22- 4.00 sitten alkoi krampata jalkoja se kiusa se on useampana yönä kun joku kertoisi millä sen saa asettumaan vai eikö millään.

Samanlainen sumuinen sää on ollut kuin ennenkin ei siihen juhlat vaikuttaneet mitenkään muuten kun lehdissä on kuvia kaunottarista ja vaatteista ja kerrotaan kyllä sotaveteraaneistakin hyvä kun ovat heitäkin muistaneet eihän heitä taida enää kovin paljon elossa olla .

Kun nyt tänään tapaisin siskoni skypellä kun en eilen tavannut minä en muista enää juhlista mitä kelläkin oli päällä kun se oli jo eilen enkä muista vaikka olis ollut samat vaatteet kun viime vuonnakin ja väliäkös silläkään.

Presidentin rouvasta tykkään on niin vaatimaton ja tyylikäs ihminen ei liikoja koreile eikä diivaile on vallan kuin nuori tyttö.