Ruusuruukku-normal.jpg

Taas olemme päässeet sunnuntai-iltaan ja aamulla heräämme arkiseen päivään, meille eläkeläisillehän se ei merkitse mitään ylimääräistä touhua aamulla kuten työhön lähteville.

Kaija toi aamulla lehdet lenkille mennessään eikä täällä ole sen jälkeen ketään näkynytkään ja puhelinkin on ollut aivan hiljaa enkä ole minäkään soitellut kenellekään.

Kuuntelin Jumalanpalveluksen radiosta ja läksin sitten  ulkoilemaan ja kävin Pirkkalaistorilla , siellä liikuskeli naisia kansallispuvuissa vaan ei siellä ollut vielä mitään ohjelmaa alkanut kun olin siellä ennen kuin kello oli 12.00.Vihanneksia siellä näytti olevan myynnissä ja marjojakin väkeäkin oli hyvin vähän.

Kävin iltapäivällä keinuilla kun näin että siellä oli muutakin väkeä sieltä tullessani otin yleistilojen hyllystä muutaman lehden joita lueskelin, siellä on lehtiä ja kirjoja joita voi lainata ja viedä jon on itsellä jotain ylimääräistä.

Maila siskoni kanssa juttelimme skypessä hän kertoi (hoitaa poikansa kissaa) että viime yön seutuun oli kissat lisääntyneet kahdella pienellä kissalla hän käy antamassa ruokaa aamuin illoin että hommaahan se on sekin.