Tänä aamuna oli pakkasta 18 astetta ja se on jo minulle aivan tarpeeksi , aamulla soi ovikello ja siellä oli kaksi naapuria jotka tulivat juttusille, kyllähän meillä juttelu käy toinen oli henkilö joka oli viimeviikolla polvileikkauksessa Taysissa ja kävelee nyt kyynäräsauvojen kanssa hyvin kehui parantuneen eikä kipujakaan ole ollut.

Kävin päivällä kaupassa vaan kävin  taksilla ei sinne tee mieli lähteä rollaattorin kanssa kävelemään, ostin taas tavaraa niin paljon etten tarvitse lähteä kauppaan heti huomenna.

Jouko soitti että tuolit ovat kyllä haettavissa vaan hän ei ehdi huomenna ja toinen veli ei pääse keskiviikkona joten homma siirtyy ainakin torstaille vaan eihän se ole niin päivänpäällekunhan nyt joskus tuovat ja kokoavat.

Rupattelu kaveri kävi myös illalla toinen aamullisista  rouvista ja siinä menikin sitten aikaa hiukan kauemmin kun hän kertoi elämäkertaansa meillä on jokaisella olleet omat hankaluutemme niin myös hänellä.

Huomenna meillä onkin sitten retki Ylöjärvelle Elon liikkeeseen lähdemme klo 12,00 ja paluu on merkitty klo 16,00 joten on aikaa etsiä ostettavaa toivottavasti rahat riittävät ja en yhtään tiedä mitä sieltä edes voi löytää mutta huomenna olemme jo viisaampia.