Pitkähän tämä päivä on ollut Kaija kävi aamulla ja juttelikin vähän aikaa jatoi lehdet ja mustat housut jotka oli oikein siistin näköiset toiset hän toi jo aikaisemmin oli kaventanut olivat oikein sopivat, minä en ole astunutkaan ovesta ulos kun varpaat on niin kipeät että sukkasillaan olen ollut ja niin ei saisi olla. Joukon kanssa soittelimme hän etsi netistä henkilön jolla olen joskus teettänyt ortooseja ja olivat hyvät  mutta silloin eivät jalkanikaan olleet näin pahat.

Myös henkilö jolla kävin muutama aika sitten soitti ja kertoi että hän korjaisi niitä entisiä ortooseja ja tekisi uudetkin jos tulisin olen taas kahden vaiheilla mitä teen  jotain pitäisi tehdä jos mieli yhtään liikkua ennen liukkaita sitten en kyllä voi lähteä urheilemaan tämäkin on harkinnan varassa ja se on todellavaikeaa kun en ole ennustaja.

Pirkko olis nyt skypellä mutta emme saa yhteyttä jostain syystä jos oikein ymmärsin siellä olis Vilja-neitikin kun isänsä on tullut Helsinkiin johonkin kokoukseen ja Vilja on mukana, jotenkin ei nyt mene oikein mikään putkeen.