Gerberat.jpg

Aurinkoista on ollut tänäänkin vaan vieraani kertoivat että oli aamulla 17 -astettaja kun iltapäivällä kävin kirjastossa oli hiukan viileä tuuli.

Vieraat tulivat puolenpäivän tienoilla ja tulivat eväitten kanssa oli karjalanpiirakoita,munavoita ja pullaa ja useamman sortin kakkua vaikka olin sanonut että kyllä minulta löytyy kahvipöytään kastettavaa.

Oli Kirsti ja kaksi Marjaa ja juttua riitti ja mukavaakin oli ne jutut ovat heidän kanssaan niin erilaisia kun muistelemme vanhoja työssä olo aikoja ja kaikkea mitä silloin tapahtui ja melkein aina jokainen muistaa tapahtuman erilailla.

Kyllä he näyttelivät kännyköistään valokuvia ja ottivat lisää ja Marika lähetteli kotiin päästyään kyllä heidän käyntinsä aina piristää .

Kun he lähtivät pukeuduin ulkovaatteisiin ja kävin kirjastossa viemässä sen kirjan jonka Eva oli lainannut minulle otin mukaani kirjastokortin ja tilasin pari kirjaa koska ne on saatavissa sitä ei osaa sanoa mutta tilattu on.

Tuli ilmoitus että lämpöjen mittaus alkaa tämän viikon perjantaina ja siinä vaiheessa pitää olla vapaa pääsy lämpöpattereille meillä ei makuuhuoneessa ole kun tietokone pöytä on patterin edessä kuinkahan se onnistuu.