Kimppu%2C%20asterit-normal.jpg

Tänään alkoi päiväni käynnillä omalääkärillä olin viimeviikolla käynyt verikokeissa ja joissakin muitakin kokeita otettiin, menin sinne hiukan jännittyneenä koskaei sitä voi tietää mitä kehosta löytyy vaan onneksi kaikki oli aivan normaalit eikä hän osannut öiseen jalkojen kramppaamiseenkaan neuvoa muuta kuin veden juontia ja sen olen tiennyt ja noudattanut ohjeita koko ajan.Hyvähän se oli ettei lisätutkimuksiin ollut aihetta.

Jorma ja Kaija tulivat sen jälkeen ja Kaija vaihtoi vuoteeseeni lakanat ja otin jo paksumman peitonkin ettei ainakaan jalkojen kylmyyden takia kramppaa.Itse olen näihin saakka nämä hommat hoidellut mutta taitaa aina vaan enemmän tarvita apua kotiaskareissakin siinä tuntee kyllä huonoutensa kunnes tottuu.

Kävin syötyäni sauvalenkillä vaikka siellä oli aika kylmä tuuli vaan saahan sitä lisätä vaatetta ja on jo se aikakin että ei enää kesävaatteilla tarkene. Osa väestä lähti nyt illalla teatteriin minä en viitsi pimeällä ja kylmälläkin lähteä eikä sinne menijöitä tainnut olla kovin paljon. Ensiviikolla mennään elokuviin katsomaan "Mielensä pahoittajaa" sinne ilmoittauduin ja se onkin päivällä.

Liisa soitti ja hänellä onnyt kolmas asunto jossa hän kärsii öisin ilmanvaihdon aiheuttamasta hurinasta aina hän muuttaa suurin toivein ja muutaman päivän päästä on sama ongelma edessä, se muuttokaan kun ei oleniin helppo asia.

Oli ollut erään ystävämme 70 vuotisjuhlissa  johon minuakin oli kutsuttu mutta minulla oli juuri silloin silmäni kanssa ongelmia enkä mennyt, tuskimpa siellä on kaivattukaan oli ollut yli sata vierasta joten on juhlijakin väsynyt jo tervehtimiseen, soittelin vaan ja selitin ongelmani, marraskuun puolella olis Rusthollissa juhlat vaimo täyttää 90 ja mies 89v joten juhlia piisaa sinne en ole vielä päättänyt menenkö , ilmoittaua pitää heti marraskuun alussa.