caflowers8-normal.jpg

Voimakasta puuskittaista sadetta on ollut koko päivän välillä pieni poutainen rako nyt illalla aurinko pilkistää ensikerran tänään, ulkona en ole käynyt ollenkaan.

Kaija ja Jorma pistäytyivät aamulla tuomassa lehdet ja lähtivät kaupoille tai lenkille en ollut varma, minä pesin koneellisen pyykkiä mutta parvekkeelle en laittanut koska eivät ne siellä olis kuivuneet vaan kastuneet enemmän.

Paistoin sitten marjapiirakan jos viikonloppuna vieraita kävisi ja kun nyt on marjojen aika en aio marjoja säilöä nyt kun ei tori ole ikkunan alla kuten Kaukajärvellä ja niitä saa kyllä kaupasta säilöttynäkin jos on tarvis, ensi kerran jätän säilömisen tekemättä.

Tänään oli kahvihuoneessa ylimääräiset kahvit wohvelien kera en kuullut mitään syytä moiseen ylellisyyteen, minä olen ollut hyvin nurjalla mielellä talossa tehtävien järjestelyjen vuoksi on kyllä moni muukin, en olisi tänne muuttanut jos olisin tiennyt vaan nyt en usko enää että minun asumiseni tästä muuttuu koska siitä en pysty enää itse päättämään.