Kokeilin taas kuvan siirtoa onnistumatta mikähän siinäkin on vikana. Ulkona en ole käynyt mutta ikkunasta katsoen totesin että talvi on tullut ja henkilöt jotka liikkuivat ulkona kertoivat että on vähän liukastakin paikoitellen.

Eva jonka kanssa olimme joskus samassa työpaikassa soitteli eilen ja kertoi tulevansa tänään käymään luonani ja tulikin aamupäivällä, on mukava kun voi jutella vanhoista ajoista jonkun kanssa Eva on minusta nuorempi ja on vielä työ elämässä tosin eripaikassa kun silloin ennen. Joimme välillä kahvit ja juttu luisti taas hyvin.

Kaija ja Jorma tulivat iltapäivällä paistamaan pihvejä Jorma paistoi pihvit ja Kaija teki muussin ja hyviä olivat ja niin olen syönyt kahtena päivänä muussia ja läheisteni kanssa, minulla on kyllä aina iltapäivällä vatsavaivoja syötyäni.

Ovisummerikin vilkkui puoli neljän tienoilla vaan ei sieltä ketään tullut ja se on vähän ajatteluttanut että mitä se mahtoi olla. Sukkasillani olen tämän päivänkin sisällä tallustellut , aamulla laitoin kengät jalkaan vaan en voinut pitää kun koski varpaisiin pitäisi ne kenkähommatkin saada kuntoon jos olisi apua asiaan välillä tuntuu melko toivottomalta vaikka poikani kehoittaakin ajattelemaan positiivisesti.