Kuvan siirto ei onnistu yhä edelleenkään vaikka blogikin on jo vaihdettu jotain merkillistä tässä nyt on, sain tästä blogista jo moitteitakin suvulta ja kun luulin että tämä on minun.

Ida Villen 16v tytär oli sanonut että jos tarvitsee imuroida pyydä häntä hän tulee mielellään niimpä pyysin ja hän tuli ja äkkiähän se käy nuorelta ja riskiltä imurointi ja järjestelimme sitten vaatekaappiani uuteen uskoon.

Aamulla kävin palveluohjaajalla kysymässä saako keittiön kaappien hyllyjä siirtää alemmaksi kun ovat minulle liian korkealla kun käteni nousevat kovin vähän, sain luvan ja hetken kuluttua hän soitti että mies tulee katsomaan, tulikin ja muutaman hyllyn laski alemmas ja se auttaa minua jo aika paljon.Nopeasti hommat käy kun osaa.

Huomenna onkin sitten kahvittelupäivä käyn vaan aamulla kaupassa ennen sitä ja vien kelloni liikkeeseen jos lienee patteri vaihdettavissa kun lakkasi käymästä.

En ole saanut selville kuinka saisin edellisestä blogistani pois kukkatulvan jonka sinne sain tyhmyyttäni, nyt alkoi väsyttää ja nukuttaa joten parasta kai lopettaa.