Puketti.jpg

Kovaa temppuilua taas ennenkuin kuva tulee blogille vaan ompa sitä suurempi,

Yritin saada yhteyttä skypen kautta siskooni vaan se ei onnistunut, kurjaa.

On satanut taas luntakin ja tuulikin käynyt ja aamulla oli pakkasta liki 20 astetta nyt iltapäivällä on ihan nollassa, melko keljut ilmat on olleet koko ajan  kun olen asunut täällä Nokialla entiedä minkälaista säätä on ollut muualla.

Tänään olen ollut liikkeellä sen verran että kävin omalääkärillä oli vaihtunut naiseksi ja hän kertoi että kuukauden päästä voi olla taas haukotteleva Kimmo.

Tämä naishenkilö oli oiken mukava puhui vaan hyvin nopeasti etten tahtonut pysyä mukana, käski tilata seuraavan ajan kuukauden päähän, siis ei päähän vaan siksi kun kuukausi on kulunut.

Jotain lääkkeitä vaihteli ja vähensikin kokeeksi ja katsotaan kuinka kehoni reagoi siihen, olen yrittänyt vähän joulukoristeita laitella kasaan huomenna Jorma lupasi ottaa laatikot esille ja pakkaamme ne tavarat kunnolla.

Nyt minulla on kynttilässä tuli vaikka Jorma on varoittanut etten saa laittaa mutta niimpä vaan laitoin ja Jaan a tulee kohta imuroimaan näin hän ainakin soitti päivällä, mattoja ei voi viedä ulos koska siellä on märkää.