LILAT%20KUKAT.jpg

Aamupäivän olikin poutaa ja minäkin kävin kaupalla vaan nyt iltapäivällä alkoi sataa ja tuleekin melko reippaasti, Jorma kävi aamulla lehdet tuomassa ja oli menossa johonkin kokoukseen ja ymmärsin varmaan väärin kun olin kuulevinani että sieltä tullessa poikkeaa vaan eipä ole poikaa näkynyt.

Meillä oli 15.00 seurakunnan hartaushetki vaan sielläkin oli kato käynyt vähän oli väkeä sen jälkeen piti olla skippokerho vaan sinnekään ei tullut ketään en kauan odotellut jos ovat vaikka tulleet hiukan myöhässä.

Etsiskelin siskojani skypeltä löytämättä joten jotakin on vinossa vai luulenko vaan. Sängyssä on hyvä nukkua vaikka viime yönäkin 3.50 nousin kuorimaan perunoita ja porkkanoita kun tein nakkikeittoa ruuaksi join kahvitkin ja rupesin takaisin nukkumaan ja hyvin nukuttikin.

Koivut ovat jo hiirenkorvilla niin että ehkäpä se kesäkin tulee kun ehtii hiukan poutaisempaa saisi olla vaan ilmoihin ei pysty juuri vaikuttamaan tälläinen tav allinen mummeli pitää olla hiukan viisaampaa sorttia vaan mistäpä sellaisen ottaa tähän hätään.

Minä en juuri löydä televisiosta mitään katsottavaa kaikki ohjelmat ylittää minun älykkyys osamääräni,joten se siitä.