Ei taas onnistu kuvan laitto ei sitten millään ja alan olla kyllästynyt jo koko hommaan se on niin pienestä kiinni kun pinna palaa ei varmasti toisilta vaan minulta.Yritän nyt kertoa päivän tehtäviä vaan jos alkaa kovasti harmittamaan lopetan. Kävin aamulla jalkahoidossa ja 12.00 tuli auto ja läksin Liisan kanssa Citymarkettiin ruoka-ostoksille, on niin suurikauppa että siellä menee aikaa kunnes löytää mitä hakee, ei meiltä mennyt kahtakaan tuntia kun saimme paluu kyydin ja palailimme kotiin.

Syötyäni yritin ottaa päivänokoset vaan on niin kova tuuli ja oli parvekkeen ovi auki ja nokoset loppui lyhyeen kun alkoi vetää suonta jaloista vai mitä se on oikeaoppisesti vaan kipeätä tekee nousin ja laitoin kahvin tippumaan, nousin nimittäin aamulla neljältä kun tuntui että uni loppui ja minulla oli jalkahoito jo 8.00.Nyt on tuuli puuskittainen ja melko voimakas istuin kyllä parvekkeella  kyllä siinä tarkeni hyvin.

Kokeilin jos nuorin sisko olis jo skypellä hän saa minut hyvälle päälle ja sekin on taitolaji vaan eipähän ollut onhan hänellä elämä huomattavasti vilkkaampaa kuin esim.minulla käyvät usein tyttärensä kanssa Helsingissä shoppailemassa ja joskun Porvoossakin.

Hän neuvoi eilen illalla lukeneensa jostakin neuvon jos on surtavia asioita laittaa ne paperilla ja illalla surra ne kymmenessä minutissa ja sitten ottaa käsittelyyn positiiviset asiat sitä samaa on kyllä ehdotellut vanhin poikani mutta ei se minulla onnistu olen niin vanhanaikaista tekoa enkä opi uusia temppuja.Nyt ei sitten tullut kuvaa yrityksistä huokimatta.