Illalla en saanut konetta sammumaan muuta kuin  ottamalla johdon irti seinästä takaisin  laittaminen olikin sitten täysin mahdoton juttu minulle miksi ne ovat vaan vahvoja tervekätisiä ihmisiä varten.  Tänä aamuna miniä toi lehden ja sai sen laitettua takaisin.

Katselin televisiosta hiihtoja taisi olla naisten hiidot en kyllä ollut niin keskittynyt katseluun että tietäisin montako kilometriä hiihtivät ja kuka voitti eikä se sitä asiaa olisi miksikään muuttanutkaan, luin myöskin miniäni tuoman lehden ja sunnuntailiitteen ja siinä oli jonkun toimittajan kirjoittama juttu kun hän kokeili huomioiko kukaan muistisairasta henkilöä joka kulkee pakkasella läpi Helsingin yöpaidassa, ei kukaan tullut kysymään oletko apua vailla. 

Näin se varmasti onkin ei kukaan katso asiakseen puuttua jos joku paleltuu höperyyttään ymmärtääkseni koe oli tehty todellisuuspohjaisen tapahtuman vuoksi, todellisuudessa tämä vanhus oli kuollut siis paleltunut. Tuli pahamieli siitä se on osoituksena ettei vanhusta pidetä enää ihmisenä, kuitenkin kaikki vanhenee nekin ylenkatsojat. ja muistisairauttakaan ei tiedä kenelle se tulee.

Minä menen huomenna Silmäklinikalle ja saan ensimmäisen pistoksen silmääni jossa on kosteasilmärappeuma ja sillä yritetään jarruttaa sen etenemistä saan pistoksen 14,15 joten loppupäivä onkin sitten hyvin huonon näön varassa vaan kun kotiin pääsee kyllä se jotenkin menee pitkäksi voi sekin kyllä tulla kun en näe lukea  enkä katsoa televisiota . sen vuoksi kirjoitin tämänkin nyt koska huominen on pois laskuista.