Kissa%20ikkunalla.jpg

Totesin parturissa käydessäni aurausvälineet oli liikkeellä ja kadun varsilla korkeat lumivallit oli tänään jonkun verran hiekoitettukin niin että käveleminen oli helpompaa kuin aikaisemmin, saa nähdä kuinka paljon sitä lunta kasaantuu.

Tänään oli muuten oikein hyvä ulkoilu ilmakin ei käynyt tuuli pari astetta oli ehkä pakkasen puolella vaan kun tuuli ei käynyt oli leppoisa keli, aurinkoa ei kyllä näkynyt.

Jorma oli lähettänyt viestiä matkaltaan siellä oli 33 astetta plussan puolella että onhan se aikamoinen ero meidän lämpötilaamme.

Jouko soitti eilen Aamulehteen ,Jorma oli laittanut osoitteen minulle siksi aikaa kun ovat siellä matkalla mutta eilen ei Aamulehteä tullut vaan tänään tulikin Jouko soitti ja varmisti että asia on kunnossa soitti myös minulle.

Meillä oli tänään talossa Skippokerho ja olin siellä minäkin ei meitä kyllä monta ollutkaan, huomenna tulee Hopeahovista asukkaita kyläilemään kyllähän heille jotain tarjottavaakin on tarkoitus laittaa, saa nähdä kuinka sekin homma onnistuu, toivottavasti hyvin.