Ruusukimmppu.jpg

Eilen en kirjoitellut koska ei ollut mitään kirjoittamista ei käynyt kukaan ei soittanutkaan luin vaan  kirjaa ja sitä ei saa kopioida blogiin sen verran minäkin ymmärrän vaikka se nyt ei tietysti ole kovin paljon.

Tänään kävi Jorma ja viihtyikin jonkun aikaa ja jotain asioitakin suunnittekimme joten tämä oli jo parempi päivä, kävin aamulla kuntosalillakin vaan siellä en nähnyt kyllä ketään joten jutustelu on jäänyt hyvin vähiin ja luulen etten pian edes osaa puhua vaikka se ei ole ollut kehuttua aikaisemminkaan.

Eräs ystäväni soitti ja luulin ensin että on alkanut maailman loppu hän oli niin hätääntynyt, hän on kyllä odottanut monta kuukautta tietoa Taysista että pääsisi leikkauttamaan  kaihin toisesta silmästään ja siitä on ollut puhetta joka Puhelussa olemme käsitelleet tätä asiaa, hän kertoi ettei voi mennä koska pitää pestä pyykki ja muutenkin hän ei lähde heti aamusta ym.Koetin kyllä sanoa että jos joudut sitten odottelemaan taas kauan, no sitä ne eivät voi  tehdä hän tuumaili.

Olin tässä välillä puhelimessa nuorin siskoni soitti hän on nyt kissoineen tyttärensä luona Järvenpäässä kun asunnossa,joka on Vantaalla alkoi putkiremontti, mies on kyllä valvomassa remonttia, tytär on minun kummityttöni ja nytkin kun hänellä on huomenna vapaapäivä menevät shoppailemaan Helsinkiin, olen aina kadehtinut siskoani siitä kun on kaveri kaupungille.

Ei silti kyllähän minullakin joku pojista lähtee kaveriksi kun menen kuulokeskukseen ja silmäklinikalle ja johonkin sellaiseen vaan eihän seole shoppailua,siis näin oli asiat tänään. Otsakkeen huomioiden kerron että tänään klo 17-18 välillä humisi täällä valtavasti oliko se ilmanvaihto vai mikä mutta kova oli ääni olen kuullut että jossakin asunnoissa siitä on häiriötä.