Tummat%20ruusut-normal.jpg

Tänään olikin heti aamusta tilattuna parturi-kampaaja, en ymmärtänyt katsoa mittariin ennen lähtöä ja hämmästyin kuinka kylmä sää siellä oli enkä voinut enää takaisinkaan kääntyä eihän sinne pitkä matka ollut vaan silti palelin.

Siellä kampaamossakin oli kylmä ainakin jalkojani paleli että siinä oli esimakua talvesta, minulla on melko huono tukka ettei siinä luulisi kaun menevän leikatessa ja kammatessa mutta hän tekee todella hyvää työtä niin että meni melkein kaksi tuntia kyllähän se nyt on siistin näköinen vaan en tiedä aamulla.

Aamulla on lähtö jo kahdeksan jälkeen Tampereelle kuulotekniikkaan nyt saan mennä' Hämeenkadulle yksityiselle klinikalle se hyöty siitä Nokialle muuttamisesta oli, Tampereella piti käydä aina Taysin kuuloklinikalla joka on oikein hankalan matkan takana Taysin takana ja kyytiä ei mennyt lähellekään.

Jorma on luvannut lähteä mukaani syystä että kun otan kuulolaitteet pois en kuule mitä sanotaan saa nähdä uusitaanko laitteet molempiin korviin sempä tietää huomenna, toivottavasti ehdin kahvikekkereihin jotka ovat 14,00.

Tänään en ole lähtenyt lenkille vaikka olisin kyllä tarennut kun kävin varastosta paksumpia vaatteita hakemassa totesin että niitä voi tarvita tästä alkaen.